Als moeders helpen we elkaar.

MA2MI is een online platform voor oppasservice, gemaakt door moeders, voor moeders. Wij brengen moeders bij elkaar.
Jazeker, oma is en blijft ook een mama.
Nee hoor, alleen de voornaam wordt vermeld. Je achternaam, adres en telefoonnummer wordt niet vermeld. Als een mama gaat zoeken naar oppas zal zij alleen zien hoe ver diegene van haar vandaan is.
Jazeker, we gaan bij alle mama's langs en doen een persoonlijke screening. Tevens mogen mama's een VOG aanleveren. Veiligheid en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel.
Heel simpel. Je zoekt een beschikbare oppas bij jou in de buurt. Daarnaast kun je nog kijken naar andere criteria, zoals rating, koken, ophalen?
Alle oppasmoeders die ingeschreven staan bij MA2MI horen een aansprakelijkheidsverzekering te hebben. Dit voorkomt een hoop ellende.
Jazeker! Je kan tot 3 uur van tevoren een oppasmoeder boeken. Bij een last minute boeking kun je het beste 3 oppasmoeders selecteren. Degene die als eerst de boeking accepteert krijgt hem!
Natuurlijk mag er buiten de MA2MI app om, contact plaatsvinden. Echter is het wel zo dat alle boekingen via de MA2MI app moeten worden gemaakt. Mochten wij vernemen dat een oppasmoeder is ingeschakeld buiten de app om, dan mag zij niet meer oppassen via MA2MI en krijgt zij een boete van €500,-
Dit kan heel makkelijk in je boeking. Echter annuleren kan tot maximaal 3 uur van tevoren. Daarna wordt de boeking in rekening gebracht.
Dit kan alleen bij hoge uitzondering. Hierbij kun je denken aan ziekte of andere noodgevallen. We hanteren een streng beleid, dit mag niet vaker dan twee keer per half jaar voorkomen.
Het downloaden en gebruik van de app is gratis. Zodra je daadwerkelijk bent geboekt als oppas zijn er servicekosten aan verbonden. Wij rekenen een klein percentage van de oppasprijs van 5%. Dit betekent dat als je als oppasmoeder bijvoorbeeld €20,- zou krijgen voor een 2 uur oppassen, je €19 ontvangt. Mocht je vaker willen oppassen en graag bovenaan staan in de lijst kun je hiervoor ook een abonnement afsluiten. Het tarief hiervan is €5,99 per maand.
Het downloaden en gebruik van de app is gratis. Zodra je daadwerkelijk een oppas boekt, betaal je het tarief van de oppasmoeder. Daarnaast rekenen we 5% servicekosten en €0,35 per boeking. Als je niet met Ideal betaalt komen er transactiekosten bij van 3%.