MA2MI is alsof oma of je favoriete tante op de kinderen past!

Het leven van een moeder is nooit saai!
We hebben het allemaal erg druk
Je kent het wel. De dag begint. Zorgen dat we allemaal ontbijten, allemaal netjes aangekleed zijn en dit alles is natuurlijk een race tegen de klok, want ik moet op tijd op m’n werk zijn en de kids al weer vroeg naar de opvang.

Pfoeeehh ik heb het overleefd, de ochtend is voorbij..

Maar aan het eind van de dag ben ik weer de laatste die ze ophaalt van de opvang. Tja, ik moest een aantal belangrijke zaken afhandelen op het werk.

Inmiddels is het 18:30 uur. Nu moet ik nog koken en eigenlijk wil ik dat de kids om 19:00 uur onder de douche springen, want morgen gaat de wekker weer om 06:00 uur.

Mission impossible!

En dan heb ik het niet eens over de dagen dat ik moet overwerken. Of als de kids willen sporten, uitgerekend op de dag dat ik niet vrij ben..

Herkenbaar??

“It takes a village to raise a child.”

MA2MI is opgericht door moeders, voor moeders. MA2MI is er om ons leven iets makkelijker te maken, om zoveel verschillende redenen.
Wij moeders horen elkaar een handje te helpen, want samen staan we sterk.
Samen kunnen we de wereld aan!
Hoe fijn zou het zijn, als je kind niet naar de opvang hoeft, maar lekker bij een andere moeder thuis kan zijn. Die misschien ook kids van de zelfde leeftijd heeft.
En daar ook nog een hapje mee kan eten?

Hoe ideaal zou het zijn, als jij de ene week de kinders naar muziekles brengt en een andere moeder de andere week?

 

Hoe heerlijk zou het zijn, als jij plotseling moet overwerken en je binnen 2 klikken kan zien welke moeder er in jouw omgeving beschikbaar is als oppasmoeder?

 

Hoe lekker zou het zijn, als je binnen twee klikken een oppasmoeder kon regelen, zodat jij ook eens een avondje kan stappen?

 

Of misschien wil je gewoon graag andere moeders helpen, en creëer je een omgeving waarin je eigen kindje opgroeit omringt door nieuwe vriendjes en vriendinnetjes.

" Wat je reden ook is, MA2MI is er voor jou!"

Onze moeders vertellen zelf waarom

“Mijn dochtertje Lily vindt het super leuk om één keer per week een vriendinnetje thuis te hebben. En het idee dat ik een andere mama hier mee help, daar word ik echt blij van!”
Joany
Mama van Lily
“Mijn werktijden zijn onregelmatig. Het is nu eenmaal heel druk, en vaak red ik het niet om op tijd terug te zijn voordat de opvang sluit. Ik vind het prettig dat mijn meiden bij een mama thuis zijn, en ik niet de stress heb van ben ik wel op tijd voordat de opvang sluit.”
Shamara
Mama van Jill en Loïs